Wil je het wel echt?!

Hypnose werkt alleen wanneer je het écht wilt. Wanneer je dus écht wilt afslanken, stoppen met roken, van die vliegangst af wilt, etc.

Wanneer je besluit ‘iets’ te willen gaan doen aan bijvoorbeeld je overgewicht, dan is dat de eerste stap. Vervolgens maak je een keuze op welke wijze jij dat afslanken wilt gaan aanpakken. Je kiest voor een dieet, supplementen, trainingsprogramma bij de sportschool, hypnose of dat wat bij jou past. Maar je maakt een keuze. Daar begint het mee.

Je maakt een keuze omdat je iets wilt veranderen. Omdat je ergens de grip op kwijt geraakt bent. Je bent ergens in je leven de controle kwijt geraakt en lijkt het maar niet terug te kunnen krijgen. En dus ga je op zoek naar mogelijkheden om er weer grip op te krijgen. Zodat je deze keer ook de werkelijke verandering maakt, op alle fronten. En ook diep van binnen die blijvende verandering voelt.

Een keuze maak je niet zomaar

Een keuze maken is niet een lichtvoetig te nemen iets. Want wanneer je een keuze maakt, dan moet je er ook voor gaan. Wil je het écht? Want wanneer je het écht wilt en van daaruit een keuze maakt voor een manier, omdat je daarin écht vertrouwen hebt en ervoor wilt gaan, dan is de grootste stap al gezet. En als jij de keuze hebt gemaakt, dan is het ook jouw ‘verantwoordelijkheid’ om het tot een succes te maken.

Met hypnose kun je fantastische stappen maken om de controle weer terug te krijgen! Dat weet ik uit ervaring en dat zie ik ook gebeuren. Als je het echt graag wilt en ook bereid bent om er voor te gaan en mijn instructies en suggesties op te volgen, dan sta je jezelf toe in trance te gaan en kunnen we veranderwerk doen. Dat werk doen we samen, we moeten ons er allebei voor 100% voor inzetten. Ik geef ook vaak een mp3 mee met een thuis-hypnose-sessie, om zo die controle weer helemaal terug te krijgen. Zodat je zélf weer invloed hebt op je leven, op je angst, op je gewicht of waar je maar voor kwam. En dat wil bijna iedereen: controle. Maar daar moet je dus wel wat voor doen. Je kunt niet in mijn stoel gaan liggen en verwachten dat ik al het werk doe. Zo werkt het helaas niet. Je moet ook met hypnose aan het werk, er voor gaan. Bereid zijn de suggesties op te volgen, zowel in de hypnose als daarbuiten. En dán gebeuren er kleine wondertjes. Ik zie ze elke week gebeuren.

Wil jij dat ook?

Wil je er samen met mij voor gaan? Je toewijding en energie er in stoppen om de controle weer terug te nemen? Zodat jijzelf de stappen zet terwijl ik je gids ben? En hiermee dus zelf in charge bent en blijft?

Maak dan nu een afspraak voor een intake. Dan bespreken we hoe we er samen voor gaan!


Geef een reactie