Voedingsprogramma’s

Kies het voedingsprogramma wat bij jou past met altijd persoonlijke begeleiding

Naast het coachingspakket kies je ook voor een voedingsprogramma wat bij jou past.

Afvallen in je eentje is echt niet makkelijk. Verleidingen liggen op de loer en als het even te druk is, schiet het er al snel bij in. Bij Anders Afslanken kiezen we voor persoonlijke begeleiding om jou te helpen. Je staat er niet alleen voor. En dat is een heel prettig gevoel. Geen verwijtend vingertje als je een keer in de fout gaat. We zoeken samen met jou naar manieren waardoor het wel gaat lukken.

Tijdens die wekelijkse contactmomenten bespreken we jouw uitdagingen. En vieren we ook jouw successen. Jouw keus om nu te beginnen met afvallen is al een succes! We helpen je graag met een vriendelijk duwtje in de rug. Bovendien gaan we een keer met je mee naar de supermarkt of nemen de inhoud van je koelkast door. Zo helpen we je naar een blijvend resultaat. Dit wordt jouw laatste dieet!

Voedingsprogramma ‘Grip op Gewicht’

In het coachingspakket met Grip op Gewicht ga je direct aan de slag met gezonde voeding, aangevuld met een Body Detox en supplement Aminoform. Aan de hand van de dagmenu’s weet jij precies wat je gaat eten. Dat is makkelijk boodschappen doen en brengt minder verleiding. De avondmaaltijden zijn prima voor het hele gezin, dus apart koken voor jezelf hoeft niet meer. Door de dagmenu’s te volgen doorbreek je je oude eetpatroon. Je werkt aan een nieuwe bewustwording en dagelijkse routine. Elke week bespreken we jouw voortgang en help ik je verder met tips en advies.

Overstappen naar een ander eetpatroon vraagt veel van je lijf. Met de dagmenu’s ga je veel minder koolhydraten eten. Koolhydraten zijn suikers en de aanstichters van snaaigedrag. Je lichaam is binnen een paar dagen de suikers al ontwend. Om je lijf te helpen bevat het Grip op Gewicht programma een kuur om te ontgiften en te ontzuren. Dat zorgt ervoor dat je je minder moe voelt tijdens de eerste dagen. Je voelt je snel fitter worden in een gereinigd lijf. Om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de vetverbranding te stimuleren maken we gebruik van een supplement met aminozuren en B-vitamines.

Tijdens een intake nemen we alles door op het gebied van jouw gezondheid en levensstijl als het gaat om eten. Tevens nemen we het te volgen programma door en krijg je een begeleidingsmap. Hierin staat het programma duidelijk uitgelegd. Je krijgt ook een grip op je boodschappenlijst, meer dan 60 Anders Afslanken recepten én een grip op je voorraadchecklist. Zo kun je goed voorbereid  aan de slag. Gedurende 4 weken kom je elke week om je te wegen en te bespreken hoe het gaat. Dit startpakket kost naast het coachingspakket 269,00 euro. Na 4 weken bekijken we in welke mate je de Aminoform zult blijven gebruiken.

NB. Het startpakket is ook los af te nemen zonder de uitgebreide coaching en ondersteuning. Hier kom je natuurlijk ook wekelijks om te wegen en je voortgang te bespreken.

Ik maak graag een afspraak voor het Grip op Gewicht programma! →

Voedingsprogramma Straight away

In het coachingspakket met Straight away zijn maaltijdvervangers je basis om mee af te vallen.  Dit  past perfect bij de aanpak van Anders Afslanken, omdat maaltijdvervangers uitermate geschikt zijn om je huidige patronen te doorbreken. De producten zijn geschikt om langere tijd te gebruiken. En dat lukt omdat er een enorme keuze is tussen shakes, soepen, repen, warme maaltijden, havermout, bouillons en drankmixen. Natuurlijk zijn er ook lactose- en glutenvrije producten en er zijn zelfs pakjes voor onderweg. Elke maaltijd bevat al het goede van een gezonde maaltijd, maar dan met een minimum aan calorieën. En het smaakt nog lekker ook!

Het grote voordeel van de maaltijdvervangers van Straight away is het snelle resultaat. Dat werkt nu eenmaal heerlijk motiverend. Een positieve verandering zien in de weegschaal is echter niet het einddoel van dit programma. Grip op je gewicht met blijvend resultaat. Daar richten we ons op.

Tijdens een intake nemen we alles door op het gebied van jouw gezondheid en levensstijl als het gaat om eten. Aan het eind van het gesprek kies je de Straight away producten die je die week nodig hebt en ga je zelf aan de slag. Wekelijks kom je om je te wegen en te bespreken hoe het gaat.  De prijs van je wekelijkse pakket varieert per keer, maar is gemiddeld 55,00 euro.

NB. De Straight Away producten zijn ook los af te nemen zonder de uitgebreide coaching en ondersteuning. Hierbij wordt je natuurlijk ook wekelijks gewogen wanneer je je nieuwe producten komt halen.

Ik wil graag een afspraak voor het Straight Away programma! →

7 redenen waarom het dit keer wel gaat lukken

  1. Persoonlijke begeleiding bij jouw strijd om de kilo’s.
  2. Je merkt snel dat het werkt. Binnen een paar dagen gaan kleren al losser zitten.
  3. Een stappenplan wat op jou is afgesteld.
  4. Binnen de kortste keren reken je af met snaaitrek. Dat merk je.
  5. Je voelt je al snel fitter en energieker.
  6. Jij bepaalt je eigen tempo en je ideale gewicht.
  7. Zijn de kilo’s verdwenen dan begeleid ik je naar een gezond voedingspatroon.

Zin om te beginnen?

Wil je meer weten of een eerste afspraak plannen? Vul dan je gegevens in. Binnen twee werkdagen neem ik telefonisch contact met je op. Dit verplicht je tot niets, dus gewoon doen. Pak het dit keer anders aan!

Ik maak graag een afspraak voor het Grip op Gewicht programma! →

Ik wil graag een afspraak voor het Straight Away programma! →