Virtuele maagband

Virtuele Maagband


Je bent al jaren bezig om af te vallen maar krijgt er maar geen grip op! Je begint je zorgen te maken over je overgewicht en hebt het idee dat er iets drastisch moet veranderen. Maar je weet niet hoe…

De virtuele (hypnotische) maagband is de oplossing!

Wij krijgen regelmatig cliënten die hun hele leven al aan de lijn zijn. Ze vallen regelmatig veel af en komen daarna altijd weer aan. Afvallen is een strijd en niets lijkt te lukken op lange termijn. Vaak hebben ze al nagedacht zich te laten opereren en een maagband te laten plaatsen, maar de angst voor de operatie en de complicaties zijn te groot. Heel logisch, want hierover gaan nogal wat gruwelverhalen rond.

Ook het traject om voor operatie in aanmerking te komen schrikt af. Je moet namelijk eerst door een aantal intakegesprekken met diverse behandelaars. Om als het ware goedgekeurd te worden voor een behandeling. Al deze gesprekken leveren vaak de nodige stress en frustratie op. Bovendien is er ook nog een heel natraject bij ziekenhuis, diëtisten, psychologen, bewegingsdeskundigen etc. Al met al voldoende redenen om een operatie zolang mogelijk uit te stellen. Helemaal als je weet dat het slagingspercentage van de operatieve maagband slechts 50% is!

Wij hoorden deze verhalen van onze cliënten aan en bedachten dat er toch een simpeler oplossing moest zijn. En die hebben we gevonden, in de virtuele maagband die geplaatst wordt in hypnose!

Anders Afslanken met deze virtuele maagband

Eerst eens even op een rijtje waarom we er zo enthousiast over ben. De grote voordelen zijn:

 • Geen operatie
 • 100 % veilig
 • Slagingspercentage 80%
 • Geen risico op complicaties
 • Geen littekens
 • Geen herstelperiode
 • Geen wachttijden
 • Oplossing van het probleem waarom het overgewicht is ontstaan
 • Zeer kosteneffectief
 • Geen ingewikkeld intake traject

Het grote slagingspercentage van de virtuele maagband, ook wel hypnoband genoemd, is zoals gezegd heel groot: 80%. Dit heeft te maken met het wegnemen van de oorzaak van het overgewicht-probleem. Herken jij jezelf bijvoorbeeld in emotie-eten, dan wordt er een speciale hypnose sessie gewijd aan het wegnemen van het emotie- eten. Hierdoor gaat er mentaal iets veranderen. Het afvallen gaat stukken makkelijker en je houdt het ook veel beter vol! De hypnoband gaat een leven lang mee, waardoor je ook na het afvallen een gezond gewicht kunt houden.

Voorwaarden voor het plaatsen van de virtuele maagband

De virtuele maagband is geschikt voor zowel vrouwen als mannen met een BMI vanaf 30 (bereken hier je BMI). Is jouw BMI lager dan 30 en wil je toch graag blijvend een aantal kilo’s afvallen, dan kun je bij mij ook terecht voor HypnoSlim®  hypnose. Dit is meestal ruim voldoende om in jouw geval het gewenste resultaat te behalen.

In acht weken op weg naar een mooi en gezond lichaam

Het programma van de virtuele maagband bestaat uit 5 hypnosesessies, met tussenpozen van 2 à 3 weken. Om de veranderingen blijvend te maken krijg je ook een werkboekje mee, met tips en opdrachten voor een sneller resultaat.

Om te zorgen dat je brein onder controle blijft, krijg je na de laatste hypnosessie een audiohypnose mee die je thuis moet beluisteren. Het is absoluut essentieel dat je hier minstens 1 keer per dag naar luistert gedurende 30 opeenvolgende dagen. Hierna zijn de resultaten onbewust permanent verzegeld.

21 kilo kwijt dankzij Anders Afslanken!

“Ik liep er al een tijdje mee rond dat ik wilde afvallen, maar het lukte niet echt. Er ging wat af, maar er kwam ook weer wat bij. In december 2016 was ik op een bijeenkomst waar Annemiek vertelde over de virtuele maagband. Ik was gelijk geïnteresseerd en eind januari ben ik begonnen met de professionele begeleiding van Annemiek en de virtuele maagband. Nu na 3 maanden ben ik ruim 21 kilo kwijt!

Door de tips en trucs wat wel en niet te eten heb ik ook het gevoel dat dit blijvend is. Ik ben zeer tevreden met mijn huidige gewicht en inmiddels al ruim een maand op mijn ideale gewicht. Ik snurk niet meer, leef gezonder, wordt wakkerder wakker en voel mij veel en veel fitter.

Kortom, alle lof voor Annemiek en de virtuele maagband! – Lars”

Vertrouwen is de basis

Vertrouwen in ons en vertrouwen in het slagen van de hypnose is de basis voor succes. Het is dus belangrijk dat wij elkaar eerst wat leren kennen. Daarom beginnen we met een intakegesprek. Hierin zullen we je meer uitleggen over hoe hypnose werkt en doen we een hypnose test. Hierdoor kun je alvast ervaren hoe hypnose werkt en hoe het voelt. We bespreken natuurlijk ook jouw persoonlijke wensen en doelstellingen, aangezien deze tijdens de hypnosesessies en de vervolgconsulten het uitgangspunt zijn.

Kosten van de virtuele maagband

Het programma bestaat uit:

 • 5 hypnosesessies
 • Een audiohypnose (thuis sessie)
 • Gedurende het hele programma persoonlijke begeleiding via email of telefoon

De kosten hiervan zijn 750 euro.

Ben je klaar voor een makkelijke, effectieve en definitieve omslag in je leven?

Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek via onderstaande knop. Een intakegesprek kost 80 euro.

 Ik maak graag een intake afspraak voor de virtuele maagband! →