Stop nu met roken

Stoppen met roken. Het klinkt zo simpel. Je bent er ooit zo makkelijk mee begonnen, dus dan zou je er toch ook zo mee moeten kunnen stoppen. Stoptober is een mooi moment om te stoppen met roken. Want dan weet je zeker dat je niet de enige bent die de stap gaat zetten. Met elkaar is het soms net wat makkelijker. Ben jij er ook klaar voor?

Dan is hypnose de oplossing voor jou!

Ben jij een van die rokers die al jaren rookt, al vaker heeft ‘geprobeerd’ te stoppen, en nu op een punt is aanbeland dat je nu écht wilt stoppen? Hartstikke goed, die eerste stap is de meest belangrijke. Maar dan overvalt je misschien ook gelijk wel het gevoel ‘hoe dan?’ en ‘hoe ga ik het volhouden?’. Terechte vragen. Het roken zit namelijk zo ontzettend in je dagelijkse systeem en is gekoppeld aan bepaalde dagelijkse handelingen. Zoals bijvoorbeeld je kop koffie om 10 uur met een sigaret, na het eten even een sigaretje, en zo heeft elke roker zijn of haar momenten waar ‘echt’ en sigaret bij hoort.

De hypnosebehandelingen zullen je helpen om juist die ‘lastige’ momenten een stuk makkelijker door te komen. Want stoppen met roken vraagt om je gedrag aan te passen en dat is eigenlijk het meest lastige…

Stoppen met roken in 2 hypnosebehandelingen


Cold turkey stoppen met roken kan. Stoppen met roken met hulp van pleisters kan ook. Maar vaak ervaar je dan flinke ‘afkickverschijnselen’. De grote voordelen van hypnose zijn:

  • Geen pillen, pleisters,oid
  • 100 % veilig
  • Slagingspercentage 80%
  • Geen tot nauwelijks afkickverschijnselen

Met twee behandelingen stoppen met roken

Na een intake plannen we zo snel mogelijk een afspraak voor de eerste behandeling. Tijdens de twee behandelingen krijg je speciaal in deze Stoptober-maand 2 bonus audiobestanden mee. Deze ondersteunen het proces om je onderbewustzijn de definitieve verandering te laten maken. Hiermee begeleiden we je ook na de behandeling dus nog even verder.

 

Na 32 jaar gestopt met roken dankzij hypnose!

Tweeëndertig jaar een hardnekkige roker geweest! Diverse malen getracht te stoppen wat nooit lukte, zelfs niet onder doktersbegeleiding. Ik kwam in contact met Annemiek en na slechts één sessie onder hypnose nooit meer gerookt. Een ware aanrader! – Herman


Na jaren van proberen te stoppen naar definitief een niet-roker in 2 uurtjes. Jiska bedankt voor de openbaring. Nu na 7 weken uiteraard nog steeds een niet roker. En dat zonder eetbuien of chagrijnig zijn. Ook bij rokers geen behoefte. Geweldig! – Nick

Vertrouwen is de basis

Vertrouwen in ons en vertrouwen in het slagen van de hypnose is de basis voor succes. Het is dus belangrijk dat wij elkaar eerst wat leren kennen. Daarom beginnen we met een intakegesprek. Hierin zal ik je meer uitleggen over hoe hypnose werkt en doen we een hypnose test. Hierdoor kun je alvast ervaren hoe hypnose werkt en hoe het voelt. We bespreken natuurlijk ook jouw persoonlijke wensen en doelstellingen, aangezien deze tijdens de hypnosesessies het uitgangspunt zijn.

Kosten van dit Stoptober-traject

Het programma bestaat uit:

  • een intake
  • twee hypnose-behandelingen

De kosten hiervan zijn speciaal in de Stoptober-maand 295 euro. Normaal kost dit traject 320 euro.
En speciaal tijdens de Stoptober periode hebben we ook nog een mooie bonus:

  • Twee audiohypnoses (thuis sessie)
  • Gedurende het hele programma persoonlijke begeleiding via email of telefoon

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je wellicht de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk hier of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Let op, deze aanbieding is alleen geldig wanneer je de intake-afspraak in oktober maakt!

Ben je klaar voor een makkelijke, effectieve en definitieve omslag in je leven?

Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek via onderstaande knop.

Ik maak graag een intake afspraak voor Stoptober! →