Over Sandra

Ik ben Sandra de Haan, getrouwd en moeder van 3 puberende kinderen. Ik sta midden in het leven, in mijn actieve rol als moeder. Van oorsprong ben ik verpleegkundige en heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Gedurende mijn leven heb ik al heel veel pogingen gedaan om af te vallen. Ik hield het echter steeds niet vol en viel telkens weer terug naar mijn oude gewicht.  Tot ik kennis maakte met Straight Away.

Inmiddels ben ik ruim 20 kilo afgevallen!

 

Afvallen met maaltijdvervangers bleek voor mij dé uitkomst te zijn. Ik had minder honger en ik voelde me al snel een stuk lichter. Het ging niet altijd vanzelf, maar met behulp van mijn coach ging het allemaal lukken. Mijn levensstijl is nu enorm veranderd. Weg met het jojo-effect. Ik heb nu veel meer energie en voel me weer echt blij in mijn lijf.

Nu kan ik als ervaringsdeskundige mensen vanuit mijn eigen ervaring helpen en ervoor zorgen dat ze hun doel gaan bereiken. Ik heb er enorm veel zin in om ook jou te begeleiden, motiveren, stimuleren en adviseren.

Ik ben een echt mensen-mens. Je vindt bij mij altijd een luisterend oor. Ik ben betrouwbaar, heb inlevingsvermogen en ik ben sociaal. Verder hou ik van wandelen met mijn hond, zwemmen, winkelen, lekker eten en natuurlijk van mijn gezin.

Pak de telefoon en bel me of mail me, zodat ik ook jou kan helpen om nooit meer te jojo-en!