Over Jiska

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Mijn naam is Jiska, ik ben hypnotherapeut en sinds september 2019 bij Annemiek in de praktijk werkzaam.

Zelf kwam ik voor het eerst in aanraking met hypnose toen ik een ernstige armblessure had. Hiervoor moest ik een onplezierige medische ingreep ondergaan. Het vooruitzicht van grote naalden die mijn arm in zouden moeten en de pijn gaven mij veel angst en stress. Ik kwam in aanraking met een hypnotiseur die me vertelde dat hypnose me zou kunnen helpen bij deze angst en de pijnervaring. Ik heb dit aanbod aangegrepen. Vervolgens heb ik de medische ingreep zonder angsten en zonder pijn ondergaan. Op dat moment dacht ik ‘Wow, dit wil ik ook kunnen aanbieden aan andere mensen’. Zo begon mijn passie voor hypnose.

Ik ben meerdere opleidingen en specialisaties gaan volgen bij erkende opleidingsinstituten zoals Hypnoworld en OMNI HypnoseMentor om een goede hypnotherapeut te worden. Mijn specialisaties zijn onder andere gewichtsbeheersing met HypnoSlim-methode en het toepassen van de Virtuele Maagband. Maar ook voor stoppen met roken kan je zeker bij mij en Annemiek terecht.

Anders dan anderen

Onze aanpak is er echt op gericht om je te laten zien waar en waarom het telkens mis is gegaan en hoe het anders kan. We leren je zelf weer grip te krijgen op je gewicht en daarmee zelf weer controle te krijgen. Door onze methode, waarbij lichaam en geest aan elkaar gekoppeld worden, merk je na een paar keer geweest te zijn al een enorm verschil! En dat zorgt er voor dat er in korte tijd al veel kan veranderen.

Kwaliteit

Anders Afslanken is als BZC®- register therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde). De RBCZ bewaakt de kwaliteit van de therapeuten die werkzaam zijn in de complementaire zorg, door middel van een klacht en tuchtrecht, vastgelegd in het TCZ(Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg). Voor jou als cliënt betekent dit dat je van ons een integere, verantwoorde en veilige manier van begeleiding mag verwachten.

  

Vergoedingen

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden onze consulten, mits je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg. Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekering erbij zit.

Wanneer werk ik?

Ik werk op woensdag en Annemiek werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ben je klaar voor Anders Afslanken? Pak de telefoon en bel of mail ons.
Je bent van harte welkom!