Over Annemiek

Respectvol, liefdevol, confronterend, geduldig & daadkrachtig

De drijvende kracht achter en oprichter van Anders Afslanken is Annemiek Kruse:

In 2001 ben ik twee kledingmaten afgeslankt en ik heb geleerd dit onder controle te krijgen. Ik heb rust in mijn hoofd en doe niet meer aan balans dagen. Gewoon omdat het niet meer hoeft! Ik gun iedereen rust in het hoofd en loskomen van eten en niet-eten. Een liefdevolle relatie met eten: dat wil toch iedereen?

Een reeks van opleidingen was het begin van een nieuwe carrière. Ik heb mezelf ontwikkeld als NLP coach, groepscoach, Enneagram trainer, Body & Mind Language coach/trainer en Orthomoleculair Gewichtsconsulent. Een paar jaar geleden ben ik opgeleid tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Hiermee kan je nog efficiënter en doelgerichter helpen deze keer echt de stap te maken naar een blijvende verandering. Zowel bij het afslanken als allerlei andere kwalen en ongemakken.

 

Door al deze kennis en ervaringen te bundelen heb ik mijn methodes kunnen ontwikkelen. Overigens blijf ik mezelf steeds bijscholen. Mijn vakgebied verandert immers voortdurend en ik vind het cruciaal om bij te blijven en mezelf scherp te houden.

Totaal concept

Ik ken zelf het klappen van de zweep en weet hoe heerlijk het is als je zonder moeite op gewicht blijft. In al die jaren dat ik me bezig hou met afvallen, merkte ik dat veel mensen na een dieet met ‘lege handen’ staan. Want dan begint het pas, dan gaat het erom je gewicht eraf te houden. Daarom ook de audiobestanden bij de virtuele maagband en Hypnoslim.

Anders dan anderen

Mijn aanpak is er echt op gericht om je te laten zien waar en waarom het telkens mis is gegaan en hoe het anders kan. Ik leer je zelf weer grip te krijgen op je gewicht en daarmee zelf weer controle te krijgen. Door mijn methode, waarbij lichaam en geest aan elkaar gekoppeld worden, merk je na een paar keer geweest te zijn al een enorm verschil! En dat zorgt er voor dat er in korte tijd al veel kan veranderen.

Levensgenieter

Zelf heb ik ook het een en ander meegemaakt: ik ben heel vaak verhuisd en opnieuw begonnen, ik ben gescheiden en heb een burn-out gehad. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben; of in ieder geval wat ik van mezelf weet tot nu toe. Ik hou van muziek, koken, eten & drinken, mijn gezin, mountainbiken, spinning, reizen en avontuur, maar ik zoek ook graag de rust van lezen, yoga of de natuur.

Ik ben ook docent

Voor Hypnosementor geef ik les in HypnoSlim en de Complete Complete Virtuele Maagband. Op mijn pagina opleidingen vind je meer informatie. Want samen kunnen we nog meer mensen helpen om blijvend af te vallen en patronen te doorbreken!

Ben je klaar voor Anders Afslanken? Pak de telefoon en bel me of mail me.
Je bent van harte welkom!