Opleidingen

Opleiding HypnoSlim en de Complete Virtuele Maagband

Wil jij als hypnotherapeut ook specialist worden op het gebied van afvallen? Je kunt je specialiseren met de opleiding HypnoSlim en de Complete Virtuele Maagband. Samen kunnen wij meer mensen helpen afvallen naar een gezonder en gelukkiger leven.  Hardnekkige patronen helpen doorbreken met Hypnose voor een blijvend resultaat.

Ik geef beide opleidingen bij Hypnosementor, een geaccrediteerd KTNO opleidingsinstituut en OMNI hypnose en hypnotherapie opleidingsinstituut.

De virtuele maagband is een hit! Overgewicht is een van de grootste gezondheidsproblemen in de wereld. Voor artsen en deskundigen is het tot nu toe een onoplosbaar probleem gebleken. Daarbij is afvallen en alles wat daarbij komt kijken, als industrie, enorm groot. Er is veel geld te verdienen aan mensen die willen afvallen. De meeste mensen die willen afvallen kennen al een lange historie van afvallen en aankomen, het zogenaamde jojo-en. Ze zijn vaak radeloos en zoeken een efficiënte en blijvende oplossing. Op 22 september 2022 is de volgende masterclass, waarna jij ook een virtuele maagband bij mensen kunt plaatsen, zodat ze de grootste kans op succes hebben om af te vallen.

Op 5, 6 en 7 oktober 2022 verzorg ik weer een opleiding HypnoSlim. Wil jij deze aanpak leren om succesvol te zijn bij je cliënten? Meld je dan aan voor deze eerstvolgende opleiding.  De HypnoSlim specialisatieopleiding maakt van jou in drie dagen een specialist die multidisciplinair aan de slag kan gaan met gewicht- en voedingsproblemen. In deze bijzondere specialisatieopleiding leer je toegepaste hypnosetechnieken voor afvallen, eetstoornissen en andere met voeding samenhangende problematieken zoals anorexia, boulimia, diabetes, binge- eating disorder en veel meer. Je leert over voedingsgedrag, verzuring van het lichaam en de invloed van hormonen op gewicht. Je leert oorzaken herkennen over wat succesvol afvallen in de weg staat.

Meer informatie en aanmelden via: https://hypnosementor.nl/opleidingen/hypnoslim-voor-afvallen/ en https://hypnosementor.nl/opleidingen/complete-virtuele-maagband-hypnose-opleiding/

 

HypnoSlim voor afvallen