Jiska in de Flair over hypnose

Hypnose in de Pers. In de Flair van augustus 2019 is een artikel verschenen over Jiska. Een van de journalisten van de Flair heeft zelf de Hypnotherapie bij Jiska ondergaan en heeft een uitstekend resultaat bereikt. Niet gek dus dat zij een positief artikel over Hypnose – hoe werkt het en welke resultaten mag je verwachten – heeft geschreven.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat hypnose effect heeft bij pijnbestrijding en bijvoorbeeld mensen helpt die van het roken af willen komen. Ook als je graag wat kilo’s kwijt wil raken is hypnose een goede optie. Onderzoekers zeggen dat de deelnemers van het onderzoek die wel aan hypnose deden dubbel zoveel gewicht verloren dan degenen die dat niet deden.”

“Met hypnose kom je los van vaste patronen die je misschien wel zekerheid bieden, maar je ook kunnen blokkeren. De oplossing zit namelijk al in jezelf, hypnose is alleen het middel om erbij te komen.”

Ook jij kunt in korte tijd verbluffende resultaten behalen door hypnose. Ben jij klaar om de stap te zetten en er nu écht mee aan de slag te gaan. Maak dan nu een afspraak voor een intake met Jiska of Annemiek.

Lees hier het volledige artikel.


Geef een antwoord