HypnoSlim

Afvallen met HypnoSlim

HypnoSlim® is een traject met het doel om blijvend af te vallen. Het is een holistische aanpak, waarin we korte metten maken met saboterend (eet)gedrag en we tegelijkertijd ook naar je voedingspatroon kijken. Lichaam en geest zijn tenslotte een en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens een uitgebreid intake gesprek bespreken we je Metabolische Type en kijken we welke voeding daarbij hoort. Drie hypnose sessies zorgen dan voor de veranderingen op onbewust niveau waardoor je nu eindelijk echt afrekent met hardnekkige patronen. Eindelijk de doorbraak waar je al zo lang naar zocht! Een audio thuis hypnosesessie om gedurende 30 dagen elke dag thuis te luisteren, zorgt er dan nog voor dat de nieuwe instructies permanent worden verzegeld in jouw onderbewustzijn. Voor HypnoSlim®  hanteren we het tarief van 450 euro.

 

Ben je klaar voor een makkelijke, effectieve en definitieve omslag in je leven?

Ik maak graag een intake afspraak voor HypnoSlim! →

Hypnotherapie

We zetten hypnose in, om zo de specifieke oorzaken op te lossen, die er tot nu toe aan bijgedragen hebben dat je niet permanent gewicht verliest. Hypnose helpt je om voor eens en voor altijd die knop om te zetten. Die mentale switch te maken naar het nieuwe, lekkere, gezonde eetpatroon dat voor jou goed is.

Overgewicht en obesitas zijn (meestal) geen puur fysieke problemen. Er schuilen vaak andere oorzaken achter, zoals verdriet, troost, frustratie of verveling. Dit wordt ook wel emotie eten genoemd. Overgewicht ontstaat dan, geheel onbewust, als een vorm van bescherming. Dat is waarom zo veel mensen het moeilijk vinden om hun gewicht permanent te veranderen. Gedachten draaien voortdurend om eten en niet-eten, calorieën tellen en dagelijks wegen op de weegschaal. Wanneer dan na een paar kilo gewichtsafname het jojo effect optreedt, is er vooral teleurstelling en frustratie. Het is weer niet gelukt! Hypnose pakt dit bij de kern aan.

Hoe heerlijk zou het zijn als je…

  • definitief kunt afrekenen met die emoties die je telkens aanzetten tot snaaien en snoepen?
  • rust in je hoofd en lijf hebt als het gaat om eten?
  • dit zo normaal voor je wordt dat je vergeet dat het ooit anders was?
  • terug naar je oorspronkelijke ‘instellingen’ gaat, daar waar je lichaam geweldig functioneert?
  • eet wat voor jou goed is, precies genoeg en zoals de natuur het bedoeld had?
  • je nieuwe goede gevoel gewicht bereikt en makkelijk kunt behouden?
  • weer lekker in je vel zit, vrolijk, optimistisch en zelfverzekerd door het leven gaat?

“Volop genieten van lekker eten, zonder dat je zwaarder wordt.
We gunnen het iedereen!”

Vertrouwen is de basis

Vertrouwen in ons en vertrouwen in het slagen van de behandeling is de basis voor succes. Het is dus belangrijk dat wij elkaar eerst wat leren kennen. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek. Hierin krijg je meer uitleg hoe we werken, spreken we het hele behandeltraject met je door en leggen uit wat hypnose is. We bespreken natuurlijk ook jouw persoonlijke wensen en doelstellingen, aangezien deze het uitgangspunt zijn.

Ben je klaar voor een makkelijke, effectieve en definitieve omslag in je leven?

 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met hypnose? Zie hier.