Grip op gewicht programma

Blijf op gewicht met ‘grip-op-gewicht’

Je bent jaren bezig om af te vallen en eindelijk heb je daar grip op gekregen! Met hypnotherapie van Annemiek of Jiska of misschien door het volgen van een dieet heb je jouw ideale gewicht (bijna) bereikt. Hartstikke goed!
Maar dan, hoe blijf je op dat gewicht…. Een grote groep mensen valt helaas toch vaak weer terug in oude gewoontes. En daar zit dus gelijk ook de sleutel.

“It’s all in de mind”

Ben jij ook bang dat je weer terug zal vallen?

Dan zal dat ook gebeuren. Dat is in ieder geval mijn ervaring. De wens is toch vaak de  vader van de gedachte … of anders gezegd, je hypnotiseert je zelf en houdt jezelf zo gevangen in je eigen bange gedachten… Maar als je ‘m negatief kan gebruiken, dan kan je ‘m ook ten positieve inzetten. En dat gaan we dan ook doen!

Kan jij een stok achter de deur gebruiken?

Veel mensen gaan ‘op dieet’ om een x-aantal kilo kwijt te raken. Wanneer ze eenmaal hun streefgewicht hebben bereikt gaan ze ook weer ‘van het dieet af’. Om dan weer ‘normaal’ te gaan doen. Want dat wat ze deden bij het op dieet gaan was kennelijk niet normaal. Dat was tijdelijk. Tot het streefdoel behaald werd. En met de gedachte: “Nu ga ik het écht volhouden”  En daar zit gelijk het struikelblok. Want iets dat je moet volhouden, dat heeft een eind datum. Iets volhouden vergt energie, inzet en actie. Alleen bij de gedachten van het volhouden word je al moe(deloos).

Dat kan toch anders?

Jazeker, door niet ‘op dieet’ te gaan, maar door je eetpatroon blijvend te veranderen. Door zodanig te eten dat je er plezier aan beleeft en dat het ook past in jouw leef- en werkritme. Dat je dusdanige veranderingen inpast die voor jou volkomen acceptabel zijn. En daardoor dus normaal worden! En iets wat normaal is, doe je gewoon. Dat wordt een tweede natuur. Dat hoef je dus niet vol- te- houden. ?

En dat is precies waar wij je bij kunnen helpen.  Nu je jouw streefbericht (bijna) bereikt hebt, helpen we jou naar een stabiel gewicht. Rust in je lijf en vooral rust in je hoofd. Want de hele tijd maar bang zijn om aan te komen, daar word je niet bepaald rustig van. En je wilt zo graag vertrouwen. Vertrouwen dat je grip houdt, dat het stabiel blijft, dat je eetgewoontes gezond én lekker zijn, dat je de regie houdt.  Je wilt graag dagelijks gezond en lekker eten op een manier die past in jouw leven, waardoor je niet meer hoeft na te denken over eten en gewoon kan genieten zonder dat je weer terugvalt in oude gewoontes en te hoog gewicht. Maar bovenal wil je rust en vertrouwen voelen. En daar gaan we je vooral in ondersteunen.

Het Grip-op-gewicht programma helpt je vooruit

Gedurende 6 maanden gaan we samen aan de slag om jou het setje in de rug te geven dat jij nodig hebt om te leren grip te krijgen op je gewicht. Waarbij zowel lichaam(body) als geest(mind) de ingangen zijn om nooit meer terug te vallen in je oude gewoontes. We gaan aan de slag met beide aspecten, want lichaam en geest zijn tenslotte onlosmakelijk met elkaar verbonden. En hebben dus onbewust veel invloed op elkaar. We behandelen dan ook 6 thema’s die body-mind gericht zijn.  Zodat je de inzichten krijgt die jou helpen om definitief korte metten te maken met het ge-jojo.

In deze 6 maanden heb je:

 • zes afspraken voor therapie/coaching van een uur. Dit mag zowel bij ons op de praktijk als via skype
 • de afspraken plannen we om de 3 à 4 weken
 • elke keer een ander onderwerp die met zowel body als mind te maken hebben
 • hierbij oefeningen en opdrachten waarvan ook een aantal thuis te doen (huiswerk)
 • follow-up en contact over en op de thuisopdrachten, telefonisch of per email
 • ondersteuning qua voeding door weekmenu’s met recepten in een exclusieve begeleidingsmap
 • ondersteuning bij het vinden van het beste voedingsprogramma voor jou, waar je niet over na hoeft te denken en wat je makkelijk afgaat
 • weeg- en meetmomenten, indien je dit wenst, bij elke afspraak

“Het stabiliseren van je gewicht kost tijd. Gun jezelf ook die tijd. Je hebt er je leven lang lol van.”

Voorwaarden voor deelname aan het traject

Dit traject is voor mensen die hun streefgewicht (bijna) bereikt hebben en nu willen gaan genieten van dat gezonde gewicht, zonder zich zorgen te maken over eten en weer aankomen.  Het past bij jou als je nu écht wilt doorpakken. Er echt zin in hebt om je te laten begeleiden naar grip op gewicht, zin hebt om de opdrachten te maken, zin hebt om aan de slag te gaan. Omdat we dit samen doen want samen sta je sterk!

Wil jij eerst nog je streefgewicht bereiken, dan is hypnose wellicht iets voor jou, waarna je vervolgens met dit programma aan de slag kan.

De eerste positieve reacties

“De eerste afspraak met Annemiek voldeed al ruimschoots aan mijn verwachtingen! Het is leuk om op deze manier met mijn gewicht bezig te zijn. Ik verheug me elke keer op de afspraak die we hebben en ga erna ook altijd weer blij naar huis. Nu komt het écht goed!” – Irene

Vertrouwen is de basis

Vertrouwen in jezelf, vertrouwen in het slagen van dit traject en ook vertrouwen dat wij je kunnen helpen succesvol te zijn. Dat is de basis. Het is dus belangrijk dat wij elkaar eerst wat leren kennen. Daarom beginnen we met een intakegesprek waarin we jouw persoonlijke doelstellingen en ‘valkuilen’ bespreken en wat daarmee het uitgangspunt zal zijn van jouw traject naar een gedachtenvrij gezond gewicht.

“Er zijn heel wat websites die je tips geven hoe je na een afslanktraject op gewicht kunt blijven. Maar niemand die je hierin aan de hand neemt en je verder helpt. Dat doen wij wél!”

Kosten van het Grip-op-gewicht programma

Het programma bestaat uit:

 • Intakegesprek per telefoon
 • 6 therapie/coachgesprekken met wisselend thema bij één van ons in de praktijk of via skype
 • Oefeningen en opdrachten, waarvan enkele thuis te maken
 • Feedback per telefoon of mail op de thuisopdrachten
 • Gedurende het hele programma persoonlijke begeleiding via email of telefoon
 • Exclusieve begeleidingsmap met informatie, recepten en weekmenu’s

Gratis bonussen bij dit programma

 • Audio bestand met ontspanningsoefening twv 35 euro
 • Toegang tot het jaarlijks body-mind life-event twv 95 euro in het voorjaar van 2020.

De kosten voor dit traject gedurende 6 maanden zijn 497 euro inclusief de bonussen. Hiervan kun je een deel terugkrijgen indien je aanvullend verzekerd bent. Kijk hier of je voor vergoeding in aanmerking komt. Heb je al een succesvol afslanktraject doorlopen bij Annemiek of Jiska en wil je graag ook de vervolgstap nemen, dan ontvang je als vaste klant 10% korting.

Ben je klaar voor een definitieve omslag in je leven die je kan volhouden?

Meld je dan gelijk aan en dan plannen we direct een intakegesprek per telefoon.

Ik maak graag een afspraak voor het grip-op-gewicht programma! →