Blijvend afvallen kan alleen door je gedrag te veranderen

Wanneer jij in 2020 écht blijvend wil afslanken naar een gezond gewicht dan vraagt dit een verandering in je leefstijl. Want van ‘op dieet’ gaan en er weer mee stoppen, kom je uiteindelijk altijd alleen maar meer aan. Mensen die blijvend zijn afgeslankt hebben door het volgen van een ander eetpatroon hun leefstijl blijvend aangepast. En ja, een dieet is tijdelijk. Een nieuwe leefstijl is voor altijd…

Een dieet houdt niemand vol

Aan het begin van het jaar beginnen velen weer aan een dieet in de meest diverse vormen, van crashdieet tot niks eten tot het uitbannen van bepaalde voedingsmiddelen en alles wat daar tussenin zit. En dat houd je niet vol, want je bent alleen maar bezig met wat je allemaal NIET mag. Terwijl leefstijlverandering gaat om wat je allemaal wel mag en dat juist alles eraan gelegen is om je (weer) lekker in je vel te laten zitten en dat ook zo te houden. Dat is toch de grootste beloning die je jezelf kan geven. En dat moet je zelfs kunnen vieren met een gebakje, zonder schuldgevoel. Het gevoel dat jij weer de controle terug hebt. Zodat je, bij gelegenheid, de touwtjes wat kunt laten vieren, en dan zonder schuldgevoel geniet van dat heerlijke stukje taart of dat glaasje wijn. Omdat je weet dat dit een uitzondering is en je normale eetpatroon gezond én lekker is!

Blijvend gezond afvallen kost tijd

Met een crashdieet kan je zo in een week 5 kilo afvallen. Maar of je daarmee ook alleen vet verbrandt is maar de vraag. En als je dat een aantal weken volhoudt kan je je ook afvragen of het zo goed is voor je lichaam. Blijvend gezond afvallen gaat in kleine stapjes, maar daarmee gun je je lichaam ook de tijd om zich aan te passen naar de nieuwe leefstijl en doet het ook voor het lichaam ‘minder pijn’. En kan je ook in je hoofd rustig aan wennen aan de verandering die er nodig is.

En daar kan hypnose uitstekend bij helpen

Hypnose is een manier om je te begeleiden in die gedragsverandering. En daar kan je in principe bij elke hypnotherapeut (die bekend is met de virtuele maagband) voor terecht. Deze helpt je meestal echter niet bij het voedingsadvies. En mede daar ligt de grote toegevoegde waarde van AndersAfslanken. Want behalve dat wij je helpen bij de mindset helpen wij je ook bij het vinden van de juiste voeding. Want met alleen hypnose ben je er niet. Er moet ook iets veranderen in je eetpatroon en dat wat je dagelijks eet. En ik weet, we willen het altijd nu en snel, maar alleen stap voor stap kom je écht ergens.

Wil jij de eerste stap met ons zetten?

Lees dan meer over mijn werkwijze op mijn website of klik op de website op de knop om een afspraak te plannen. We zetten graag met jou de eerste stappen op weg naar een slank en gezond leven.


Geef een reactie