Anderen over Annemiek

Ellis

Veel succes met 321 hypnose! Je hebt mij enorm geholpen door me bewust te maken van mijn te hoge cortisolgehalte en geleerd hoe ik “ uit” kan en daardoor veel beter slaap! Dank je wel en misschien tot ziens om andere dingen te leren inzien.

Simone

Geweldig nieuws en van harte gefeliciteerd met 321Hypnose! Ik bewonder je kracht, durf en energie, jij doet dit gewoon, ik gun je alle geluk en succes met deze nieuwe onderneming.

Kirsten

Per toeval ben ik terecht gekomen bij Annemiek, en ik ben heel blij dat dit toeval zich heeft voorgedaan. Sinds jaren speelde eten/afvallen een hele ‘belangrijke’ rol in mijn hoofd. Het was ontzettend vermoeiend en eigenlijk niet meer dragelijk. Ik had al verschillende pogingen ondernomen (waaronder psychotherapie) om hiervan af te komen, maar niks had geholpen en ik voelde me volledig machteloos. Annemiek luisterde heel prettig naar mijn verhaal en stelde hypnose voor. Ik dacht waarom ook niet? Ik wilde van mijn gedachtes af en hypnose was iets wat ik nog niet geprobeerd had. En wat heeft het mij geholpen! Het was de eerste keer natuurlijk een beetje spannend. Zal ik wel goed doen? Straks zal je zien dat het mij niet lukt omdat de instructies niet opvolgde? Het enthousiasme, maar ook het begrip en de liefdevoller manier van benadering door Annemiek maakte dat het hele fijne ervaring was. Al na twee hypnoses ben ik eindelijk van mijn gedachte spinsels af, dit had ik nooit kunnen bedenken. Annemiek, super bedankt voor je hulp. Jouw energie en jouw manier van begeleiding, maar ook hypnose raad ik iedereen aan!

Lars

Ik liep er al een tijdje mee rond dat ik wat af wilde vallen maar het lukte niet echt, er ging wat af maar kwam ook weer wat bij. In december 2016 was ik op een netwerk bijeenkomst waarbij Annemiek vertelde dat ze iets nieuws had, een virtuele maagband! Ik was gelijk geïnteresseerd, eind januari ben ik begonnen met de professionele begeleiding van Annemiek en de virtuele maagband ben ik in drie maanden ruim 21 kilo kwijt geraakt. Door de tips en trucs wat wel en niet te eten heb ik ook het gevoel dat dit blijvend is en ik zelf zeer tevreden ben met mijn huidige gewicht, inmiddels al ruim een maand op mijn ideale gewicht. Ik snurk niet meer, leef gezonder wordt wakkerder wakker en ben veel en veel fitter! Kortom alle lof voor Annemiek en de virtuele maagband.

Herman

Tweeëndertig jaar een hardnekkige roker geweest! Diverse malen getracht te stoppen wat nooit lukte, zelfs niet onder doktersbegeleiding. Ik kwam in contact met Annemiek en na slechts één sessie onder hypnose nooit meer gerookt. Een ware aanrader!

Isabel

Eindelijk ben ik zonder angst bij de tandarts geweest! Geen angst en paniek meer bij het geluid van de boor. En dat zonder verdoving. Wat een positieve ervaring! Dank je wel Annemiek.