Anderen over Annemiek

Annette

Ik ben 10 weken geleden bij je geweest en inmiddels 10 kilo lichter en is mijn taille 24 cm geslonken! Ik voel me echt een stuk beter! En als ik een snoepaanvalletje heb kan ik mezelf nu weer herpakken! Ongelooflijk dat dit zo voor mij gewerkt heeft. Dank je wel.

Ellen

De laatste maanden is er veel veranderd door de hypnosesessies die ik heb gehad. De grootste verandering is de rust die ik ervaar, het verlangen naar zoet en lekkers op elk moment van de dag is weg en dat is zo fijn! Mijn gewicht gaat de laatste weken langzaam naar beneden, soms maar 3 ons in de week maar ook dat is niet erg want het is blijvend en ik ben er niet zo mee bezig eigenlijk. Ik heb er het volste vertrouwen in dat het nog wel even door zal gaan, ik zit in ieder geval veel lekkerder in mijn vel. Ik wil je daarvoor heel erg bedanken!! Je hebt zoveel verschil gebracht in mijn leven, hartelijk dank! Ik hoop dat je nog veel meer mensen kunt helpen en dat je veel voldoening uit je werk haalt. Ik vond het contact heel prettig en nogmaals dank.

Maryanne

Afvalregime’s waarbij altijd de weegschaal centraal stond. Zo zagen mijn laatste twintig jaar er uit. Het lukte me altijd…20 kilo er af…. maar binnen anderhalf jaar 25 kilo er aan. Alles heb ik gedaan.. Toen ik in de krant het artikeltje las over afslanken met behulp van hypnose en een virtuele maagband heb ik me meteen aan gemeld. Tijdens het intakegesprek viel het kwartje. Afvallen doe je met je hoofd en niet met de weegschaal en een streng dieet ! Ik startte eind december 2017 en wilde 20 kg afvallen voor 1 december 2018. Inmiddels ben ik al geruime tijd 17 kwijt. De weegschaal speelt geen dominante rol meer in mijn leven. Tijdens de behandeling werd me geadviseerd er niet op te gaan staan.

Nee kunnen zeggen, genieten van kleine porties ‘ normaal’ eten en er van genieten, daar gaat het om. Soms eet ik  mijn bord niet leeg als het ‘genoeg’ is maar wat vooral zo heerlijk is … eten en drinken beheerst mijn leven niet meer ! Tijdens al mijn afvalpogingen leefde ik van maaltijd naar maaltijd en van tussendoortje naar tussendoortje. Nu eet ik, aanmerkelijk kleinere porties op de normale eettijden. Krijg alles binnen en ben eigenlijk helemaal niet meer met eten bezig. Natuurlijk moest ik ook tijdens het hypnose traject wilskracht bij zetten. Ik moest mijn dagelijkse opdrachten doen, niet overslaan…maar doen ! Voor mij was dat geen probleem. Vooral de dagelijkse thuishypnoses vond ik heerlijk. Mijn onderbewustzijn is gereset, mijn maag kent nu zijn beperkingen en ik….ik ben dol gelukkig!

Mariska

Woensdag voor de laatste keer naar Annemiek geweest. Ik heb lang getwijfeld of ik het zou doen, zo’n virtuele maagband, maar wat ben ik blij dat ik een afspraak heb gemaakt bij Annemiek. Ben nu 14,5 kg kwijten voel me veel beter, blijer, vrijer en zelfverzekerder. Het gaat me eigenlijk heel makkelijk af. Heel anders dan andere afslankpogingen. Zelfs op vakantie had ik nergens moeite mee( all inclusieve). Heb er vol vertrouwen in dat dit zo door gaat tot ik mijn streefgewicht heb bereikt.

Esther

Dank voor je steun! Ik kan soms zelf niet geloven dat ik zover gekomen ben. Dat betekent heel veel voor mij.  Ik heb mijn hele leven al zoveel en zo vaak geprobeerd om mijn doel te halen…..

Wendy

Al vaak gezegd dat ik beter naar een psychiater kan dan naar een diëtist om af te vallen!!Want wat ik er voor moest doen wist ik heus wel. Echter de psychologische oorlogsvoering die ik altijd in mijn hoofd voerde met eten was ik zo zat. Juist dat triggerde me om naar Annemiek te stappen. Geen moment spijt van gehad. Annemiek is een prettige vrouw in de omgang en probeert aan te sluiten bij mijn manier van leven en dagindeling. En die maagband: werkt echt. Ik ben inmiddels ruim 11 kilo kwijt maar waar ik nog meer blij mee ben is dat ik niet meer constant met eten bezig ben! Dat geeft enorme rust! En als ik een keer een slechte dag heb iets eet wat ik beter kan laten slaan, dan heb ik niet gelijk het gevoel van algeheel falen, maar denk opgewekt ‘morgen nieuwe dag, nieuwe kansen’.Ik zou het iedereen aanraden.

Carla

Na 2 keer bij Annemiek geweest te zijn voel ik mij zóveel beter! Ik slaap beter en ben meer tot rust gekomen. Voel me zekerder en krachtiger. Net of er een knop om is. Ik ben zó gelukkig hiermee!

Ellis

Veel succes met 321 hypnose! Je hebt mij enorm geholpen door me bewust te maken van mijn te hoge cortisolgehalte en geleerd hoe ik “ uit” kan en daardoor veel beter slaap! Dank je wel en misschien tot ziens om andere dingen te leren inzien.

Simone

Geweldig nieuws en van harte gefeliciteerd met 321Hypnose! Ik bewonder je kracht, durf en energie, jij doet dit gewoon, ik gun je alle geluk en succes met deze nieuwe onderneming.

Kirsten

Per toeval ben ik terecht gekomen bij Annemiek, en ik ben heel blij dat dit toeval zich heeft voorgedaan. Sinds jaren speelde eten/afvallen een hele ‘belangrijke’ rol in mijn hoofd. Het was ontzettend vermoeiend en eigenlijk niet meer dragelijk. Ik had al verschillende pogingen ondernomen (waaronder psychotherapie) om hiervan af te komen, maar niks had geholpen en ik voelde me volledig machteloos. Annemiek luisterde heel prettig naar mijn verhaal en stelde hypnose voor. Ik dacht waarom ook niet? Ik wilde van mijn gedachtes af en hypnose was iets wat ik nog niet geprobeerd had. En wat heeft het mij geholpen! Het was de eerste keer natuurlijk een beetje spannend. Zal ik wel goed doen? Straks zal je zien dat het mij niet lukt omdat de instructies niet opvolgde? Het enthousiasme, maar ook het begrip en de liefdevoller manier van benadering door Annemiek maakte dat het hele fijne ervaring was. Al na twee hypnoses ben ik eindelijk van mijn gedachte spinsels af, dit had ik nooit kunnen bedenken. Annemiek, super bedankt voor je hulp. Jouw energie en jouw manier van begeleiding, maar ook hypnose raad ik iedereen aan!

Lars

Ik liep er al een tijdje mee rond dat ik wat af wilde vallen maar het lukte niet echt, er ging wat af maar kwam ook weer wat bij. In december 2016 was ik op een netwerk bijeenkomst waarbij Annemiek vertelde dat ze iets nieuws had, een virtuele maagband! Ik was gelijk geïnteresseerd, eind januari ben ik begonnen met de professionele begeleiding van Annemiek en de virtuele maagband ben ik in drie maanden ruim 21 kilo kwijt geraakt. Door de tips en trucs wat wel en niet te eten heb ik ook het gevoel dat dit blijvend is en ik zelf zeer tevreden ben met mijn huidige gewicht, inmiddels al ruim een maand op mijn ideale gewicht. Ik snurk niet meer, leef gezonder wordt wakkerder wakker en ben veel en veel fitter! Kortom alle lof voor Annemiek en de virtuele maagband.

Herman

Tweeëndertig jaar een hardnekkige roker geweest! Diverse malen getracht te stoppen wat nooit lukte, zelfs niet onder doktersbegeleiding. Ik kwam in contact met Annemiek en na slechts één sessie onder hypnose nooit meer gerookt. Een ware aanrader!

Isabel

Eindelijk ben ik zonder angst bij de tandarts geweest! Geen angst en paniek meer bij het geluid van de boor. En dat zonder verdoving. Wat een positieve ervaring! Dank je wel Annemiek.