Straight away

Snel resultaat met Straight away

Het grote voordeel van de maaltijdvervangers van Straight away is het snelle resultaat. Dat werkt nu eenmaal heerlijk motiverend. Een positieve verandering zien in de weegschaal is echter niet het einddoel van dit programma. Grip op je gewicht met blijvend resultaat. Daar richten we ons op. Het programma met de producten van Straight away gaat daarom altijd gecombineerd met persoonlijke begeleiding.

Straight away is voor jou wanneer je dit herkent:

“Als ik eerst maar een paar kilo kwijtraak, dan ga ik er weer in geloven.”
“Een dieet volgen met moeilijke recepten, daar heb ik echt geen zin in hoor.”
“Terug naar maat 40 is maar 1 of 2 maten, maar ja, hoe krijg ik dat voor elkaar?”
“Maaltijdvervangers, prima hoor, maar wie helpt me dan als ik het moeilijk heb?”
“Beginnen met afvallen lukt wel, maar volhouden vind ik zó lastig.”

Altijd persoonlijke begeleiding

Maaltijdvervangers zijn er volop, maar Straight away is anders, omdat we ons richten op grip. Grip op je gewicht. We helpen je bij het samenstellen van het wekelijkse pakket en geven je tips voor de moeilijke momenten. Die wekelijkse contactmomenten en het snelle resultaat geven jou de motivatie om door te gaan. Volgens het stappenplan bepalen we samen hoe je langzaamaan weer een normaal eetpatroon kunt aanleren. De recepten in jouw persoonlijke Anders Afslanken-werkmap helpen daarbij. In de overstap naar een normaal voedingspatroon gaan we bovendien een keer met je mee naar de supermarkt of nemen we de inhoud van je koelkast door. Zo helpen we je naar een blijvend resultaat. Dit wordt jouw laatste dieet!

Gezond, gevarieerd en ook nog lekker

Straight away past bij de aanpak van Anders Afslanken, met de focus op slank blijven. De producten zijn geschikt om langere tijd te gebruiken. En dat lukt omdat er een enorme keuze is tussen shakes, soepen, repen, warme maaltijden, havermout, bouillons en drankmixen. Natuurlijk zijn er ook lactose- en glutenvrije producten en er zijn zelfs pakjes voor onderweg. Elke maaltijd bevat al het goede van een gezonde maaltijd, maar dan met een minimum aan calorieën. Straight away is een Nederlands product en wordt gemaakt op een zo natuurlijk mogelijke manier. Het bevat geen aspartaam, is PH-neutraal en bevat hoogwaardige eiwitten. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de smaak. En die is erg lekker, écht!

Straight away gebruiken zonder uitgebreid coachingspakket?

Heb je (nog) geen behoefte aan uitgebreide coaching en begeleiding, dan kun je ook enkel voor een startpakket kiezen van Straight away. Ook hier zijn wij jouw persoonlijke voedingscoach.  Tijdens een intake nemen we alles door op het gebied van jouw gezondheid en levensstijl als het gaat om eten. Aan het eind van het gesprek kies je de Straight away producten die je die week nodig hebt en ga je zelf aan de slag. Wekelijks kom je een half uur om je te wegen en te bespreken hoe het gaat.  De prijs van je wekelijkse pakket varieert per keer, maar is gemiddeld 55,00 euro. Heb jij hier voldoende aan? Vul dan hier je gegevens in en dan maken we snel een afspraak.

Doorbreek het patroon en blijf op gewicht

Heb je al vaker een dieet gevolgd en lukte het telkens niet om blijvend af te vallen? Dan kun je vast wel een extra steuntje in de rug gebruiken om nu écht voor een blijvend resultaat te gaan! Ik adviseer je dan om naast het startpakket ook het coachingspakket erbij te nemen.

Dit zorgt ervoor dat je patronen doorbreekt en uit de vicieuze cirkel van afvallen stapt. Tijdens het coaching traject brengen we in kaart wat je graag wilt bereiken en hoe het komt dat dit tot nog toe steeds niet lukte. Je leert nieuwe tactieken aan om zelfsabotage te voorkomen en krijgt zo steeds meer de controle terug. Uiteindelijk leer ik je hoe je op gewicht kunt blijven. Anders Afslanken betekent nooit meer jojo-en.

Zo lukt het dit keer wel

  • Persoonlijk coachingstraject bij jouw strijd om de kilo’s
  • Heerlijke maaltijdvervangers van Straight away
  • Producten zijn doordacht samengesteld om een hongergevoel te voorkomen
  • Verantwoord, hoogwaardige eiwitten en uitgebalanceerde maaltijden
  • Jouw persoonlijke stappenplan
  • Gemakkelijk vol te houden dankzij de grote variatie in producten
  • Zijn de kilo’s verdwenen dan begeleid ik je naar een gezond voedingspatroon

Ga voor blijvend resultaat

Wil je meer weten of een eerste afspraak plannen? Vul dan hier je gegevens in. Binnen twee werkdagen neem ik telefonisch contact met je op. Dit verplicht je tot niets, dus gewoon doen. Pak het dit keer anders aan!

Ik wil graag een afspraak voor het Straight Away programma! →